Blog

És molt possible que si has configurat algun dels teus dispositius per a poder-hi llegir el correu electrònic, el sistema t'hagi preguntat quin protocol vols fer servir, si IMAP o POP3. Moltes vegades ens truqueu per preguntar-nos quina és la millor opció i d'altres escolliu la que us vé indicada per defecte però quina és la diferència i quina la millor opcio? Us ho expliquem a continuació.

Llegeix més: Diferències entre IMAP i POP3. Com em configuro el correu electrònic?

Quan entres en el món de fer-te un web comencen a aparèixer a les converses una sèrie de paraules que, malgrat segur les has escoltat alguna vegada, pot ser que no sàpigues què volen dir.

A continuació tens una llista de les més habituals amb una breu explicació de què son i en algún cas amb algún exemple de situacions en que te les pots trobar.

Llegeix més: 15 paraules relacionades amb Internet que pots necessitar conèixer

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació a l'avís legal del web.

Més informació

Acceptar