Botiga virtual

WooCommerce, Prestashop...

Una botiga online és una gran eina per a qualsevol empresa que vulgui vendre els seus productes o serveis i arribar més lluny que el que aconseguiria tan sols amb un establiment tradicional.

Apostar per un e-commerce és una bona inversió, ja que la venda online segueix creixent a passes de gegant.
Prop de 18 milions d’espanyols van fer alguna compra per internet només l’any passat.
Així, per exemple, una de cada 5 joguines es ven online i prop del 25% dels espanyols majors de 15 anys va comprar roba de manera virtual l’any passat.

Una botiga on line d’èxit, necessita un bon pla

 

Però no només per pujar els teus productes a internet tindràs l’èxit assegurat. Cal una bona estratègia i un bon plantejament de negoci per dissenyar el teu e-commerce i aconseguir que funcioni. A més, caldrà un bon pla de marketing online on el posicionament orgànic o SEO i les campanyes de publicitat, ja sigui amb plataformes tipus Google Adwords, Google Shopping, Facebook Ads o Instagram Ads, a més d’assegurar la teva presència a les xarxes socials.

L’equip d’Arluk portem més de 15 anys dissenyant, planificant i programant botigues online. Adaptant cada e-commerce a les dimensions de cada projecte. Oferint solucions a cada client, ja sigui amb Prestashop, WooCommerce o amb una plataforma desenvolupada a mida. Perquè si necessites la teva botiga online a mida, també te la podem desenvolupar.

De què ens podem ocupar

 

De tot allò que necessitis perquè la teva botiga online funcioni. Dissenyem i desenvolupem el teu e-commerce en línia amb la imatge corporativa de la teva marca, segons les característiques dels teus productes i atenent a les demandes dels teus clients.

Una botiga online intuïtiva i fàcil d’ultilitzar per als teus clients, però també fàcil i ràpida de gestionar per a la vostra empresa, sense necessitat de coneixements previs de programació o disseny web. Una gestió senzilla que et permetrà pujar nous catàlegs, crear noves línies de productes, actualitzar les ja existents, modificar preus, introduir ofertes, gestionar les comandes i les factures sense problemes. I si et sorgeix algun dubte, t’oferim la formació necessària perquè gestionis la teva botiga online des de qualsevol lloc.

Com serà la botiga online?

 

  • Amb un gestor fàcil de fer servir.
  • Amb un disseny web atractiu i responsive.
  • Desenvolupades de manera intuitiva tant per al client com per a l’empresa.
  • Amb una imatge corporativa pròpia i en línia amb la teva empresa.
  • Amb un sistema senzill de comandes i enviaments.
  • Adaptada a les característiques dels productes de la teva companyia.
  • Amb sistemes de pagament online.
  • Amb cercador de productes.
  • Amb els productes classificats com creguis més convenients.
  • Amb la possibitat de realitzar ofertes o productes destacats.

Vols que treballem plegats?

Últims projectes en què hem treballat