Qui som?

Com va començar Arluk?

Arluk va començar el febrer de l’any 2000 com una petita empresa d’informàtica creada per dos amics i companys d’universitat.

Durant els primers anys vam compaginar els serveis web amb els serveis informàtics en general però poc a poc ens vam anar especialitzant en els serveis relacionats amb internet i els dispositius mòbils.

Qui som actualment?

Actualment, hem incorporat amb nosaltres a un gran equip de professionals externs amb qui treballem en xarxa. D’aquesta manera podem escollir els millors col·laboradors a cada projecte segons les seves característiques i necessitats.

Així, Arluk som un equip de programadors web, dissenyadors, creatius, periodistes, programadors d’aplicacions mòbils, fotògrafs, especialistes en marketing online, en SEO, en gestors de continguts, en xarxes socials

El treball en xarxa d’Arluk ens permet oferir el millor servei a tot tipus d’empreses, sigui quines siguin les seves dimensions (des de PYMES a professionals, de negocis familiars a grans empreses) adaptant-nos a les seves necessitats, recursos i pressupostos.

Però treballar en xarxa també ens ajuda a crèixer professionalment perquè suposa adaptar-se a diferents formes de treballar, però, sobretot, compartir coneixement i aprendre.

De què ens podem ocupar?

Volem que els nostres clients se sentin còmodes amb els seus projectes, que gaudeixin del seu desenvolupament i que el seu projecte online no li suposi un esforç extra. Per això ens podem ocupar de tot el procés, des de la definició d’objectius del projecte web o botiga online, a la planificació del seu desenvolupament, el disseny de la seva imatge segons les línies marcades per la imatge corporativa de l’empresa, la creació i/o ampliació de contingut, l’optimització per cercadors…

Vols que treballem plegats?

Com treballem?

El més important és saber què vols i què necessites exactament, quines idees tens, quins són els teus objectius, cap a on vols anar i on vols arribar.
A partir de tota aquesta informació creem unes guies de treball i ens posem a treballar a les millors propostes per a cada client.
Després valorem conjuntament les propostes i afinem encara més perquè el resultat sigui allò que realment necessites i s’adapti als objectius marcats.

A partir d’aquest moment, ens posem mans a l’obra. Creant un equip de treball específic per a aquest projecte segons les necessitats: dissenyadors gràfics, programadors, creatius, copy, testes… desenvolupant les idees fins a convertir-les en allò que estaves buscant.

Un cop tenim el projecte a punt, és l’hora de que verifiquis la feina feta i que la provis.
T’agrada? Fantàstic, ja està tot a punt.
Creus que necessita algun retoc? Cap problema, el fem.

I quan ja estiguis convençut, quan creguis que tens el projecte que necessites, el publiquem i el pugem a internet i/o a les apps stores corresponents.

Treballar amb Arluk és fàcil, perquè volem el mateix que tu.