Blog
Cal ferrer cullera de boix

A cal ferrer cullera de boix

Comparteix a

Tot just fa 20 anys vam començar en això d’internet. Vam començar fent webs en HTML escrit línia a línia amb l’editor de text de l’ordinador. Des d’aleshores ha plogut molt i hem canviat molt la manera com treballem però la filosofia segueix sent la mateixa: cuidar tots els detalls i mimar cada web que fem.

L’experiència ens ha permès, no només fer webs sinó també poder aconsellar els clients en què creiem que els és més beneficiós i entre aquestes coses, moltes vegades, hi ha l’opció de tenir un blog al seu web. No ho recomanem a tothom perquè suposa feina i cal poder-lo actualitzar i no tothom creu poder-ho fer, però en moltes ocasions forma part de les nostres recomanacions.

Però com diu la dita “a cal ferrer cullera de boix” i nosaltres no hem tingut blog fins ara.

Perquè ens hem decidit a crear el nostre blog ara?

La resposta en veritat és molt senzilla, fins ara les úniques coses que ens vèiem capaços d’explicar-vos era que hem fet el projecte X o el projecte Y i crèiem que en realitat, això, no us seria de massa interès i més tenint en compte que disposem d’un apartat de projectes al nostre web però això ha canviat.

Durant aquests 20 anys us hem ajudat no només a desenvolupar-vos el web sinó també a solucionar els dubtes relacionats amb internet que heu anant tenint i per això ara hem decidit que seria interessant anar solucionant aquests mateixos dubtes de forma pública per si pot ajudar a més persones.

Així que aquesta és la primera del que vol ser una colla d’entrades destinades a explicar-vos anècdotes, dubtes, maneres de fer certes coses… sempre relacionades amb el món d’internet i dels webs.

Intentarem escriure de forma més o menys regular i intentar tractar temes diferents i de diferents nivells.

A veure si ens en sortim!