Programació d’aplicacions mòbils

A Arluk disposem d’un equip de desenvolupadors especialitzat en crear aplicacions mòbils a Barcelona, fetes a mida, que et permetran disposar de la teva pròpia app d’una manera senzilla, àgil, eficaç i segura. Orientada a aconseguir una experiència diferent a l’usuari per tal que s’enamori dels teus productes o serveis i faci crèixer el teu negoci.

Les vendes i visites a través de dispositius mòbils no deixen de crèixer i, en molts països, ja superen les que es fan per ordinador. El telèfon mòbil s’ha convertit en una eina del nostre dia a dia que utilitzem habitualment per fer milers d’accions. De fet, cada vegada el fem servir menys per parlar i més per comunicar-nos per altres mitjans a través de missatges, xarxes socials o les aplicacions mòbils o apps.

La realitat, és que el client actual és multicanal i és així com hem de enfocar les nostres estratègies per aconseguir atraure’l cap els nostres productes o serveis.

Entre Arluk i tu formem un gran equip capaç d’afrontar el repte de crear una aplicació mòbil per a la teva empresa. Un procés que va des de la conceptualització, la creativitat, el disseny, el desenvolupament, la implementació i el manteniment, així com l’assessorament durant tot el procés. T’oferim solucions fetes a mida, amb la millor opció tecnològica per a cada cas, per a tot tipus de plataformes (apps genèriques o multiplataforma), ja siguin Android, iOS; aplicacions híbrides, aplicacions web (progressive web app); desenvolupament multiplataforma i/o multicanal, etc.

Per començar establirem quins son els teus objectius amb el desenvolupament d’aquesta app: augmentar la rendabilitat, millorar el branding, arribar a més clients potencials, etc. quines són les línies a desenvolupar i a partir d’aquí ens posem a treballar.

Què pot aportar una aplicació mòbil a la teva empresa o negoci?

A més d’una experiència atraient per al teu públic objectiu, una app o aplicació mòbil pròpia pot convertir-se en un canal de connexió ràpid, senzill, fluït i directe amb el teu client; un centre on trobar respostes sense haver d’esperar a trucar en un horari establert o, inclús, a tenir connexió a internet; un lloc on es millora la disponibilitat de serveis i productes; un espai on gaudir d’unes funcionalitats específiques o, fins i tot, exclusives, que milloren el concepte que el client té dels nostres serveis i productes.

Una aplicació mòbil et permet augmentar l’eficiència, reduir costos, obtenir resultats més eficients i segurs per al teu negoci. Però a més, et permet conèixer millor el perfil del teu client i d’aquesta manera et pot ajudar a millorar el teu producte per tal que li sigui més atractiu i accessible.

Vols que treballem plegats?
Posa't en contacte amb nosaltres

Últims projectes

Programació web: Bufet Balsells Pintó

Programació web: Bufet Balsells Pintó

Redisseny i programació web bufet advocats a Barcelona

Botiga online: syneragurmet.com

Botiga online: syneragurmet.com

Botiga online en WordPress i Woocommerce 

Programació web: Diacrític.cat

Programació web: Diacrític.cat

Aplicació nou disseny al web i migració a nou domini.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació a l'avís legal del web.

Més informació

Acceptar