Optimització en cercadors o SEO

Un cercador o motor de recerca és un sistema informàtic que analitza, indexa, classifica i prioritza tot el contingut de la xarxa d’internet amb l’objectiu d’ajudar els usuaris a trobar, de la manera més ràpida i senzilla possible, allò que estan buscant. Per aconseguir-ho, aquest motor valora la qualitat dels diferents llocs webs i els classifica segons la seva rellevància.

El posicionament en cercadors o optimització de motors de recerca és un procés que permet millorar la visibilitat d'un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors (és a dir, a la llista de webs que apareix quan busques a Google o qualsevol altre cercador i no estan patrocinats, no són anuncis). És molt habitual nomenar-lo pel seu títol anglès, SEO que ve de les sigles Search Engine Optimization.

L’optimització en cercadors del nostre web és imprescindible si volem que el nostre públic objetiu ens trobi, és a dir, si volem que el nostre web faci la seva funció: sigui el nostre aparador/botiga a internet, ens aporti notorietat i clients, ens ajudi a fer branding i reputació online… Per aconseguir-ho cal treballar-hi des de dues vessants: la tècnica i la creativa. Doncs hi ha molts elements que influeixen a l’hora d’aconseguir visibilitat a internet, des de què i com escribim, a la correcta indexació, la velocitat de càrrega del web, les url, els enllaços que tenim tant d’entrada com de sortida…

Com et podem ajudar per optimitzar el teu web en els cercadors?

 • Amb un desenvolupament web adequat.
 • Millorant la navegabilitat, la usabilitat i l’experiència de l’usuari al teu web.
 • Optimitzant la compatibilitat amb els navegadors.
 • Amb URL amigables, fàcils de recordar i que facin referència a les teves paraules clau.
 • Revisant i millorant l’estructura i l’arquitectura del teu web.
 • Redireccionant com cal per evitar que perdis cap possible client.
 • Revisant el contingut i adaptant-lo perquè tingui una major qualitat, introduint-hi de manera eficaç les paraules clau (keywords) que vols potenciar perquè et trobin i que millor reconeixen els motors de recerca.
 • Desenvolupant continguts adequats i de qualitat, pensats per interessar als usuaris en el teu producte o servei, convertint-los d’aquesta manera en clients potencials.
 • Ajudant-te amb les paraules clau o keywords en les que el teu web pot destacar.
 • Creant i mostrant títols i fragments eficaços en els resultats de recerca.
 • Enriquint el teu lloc web perquè no només et trobin els cercadors, sinó, principalment, el teu públic objectiu.

<

Vols que treballem plegats?
Posa't en contacte amb nosaltres

Últims projectes

Programació web: Bufet Balsells Pintó

Programació web: Bufet Balsells Pintó

Redisseny i programació web bufet advocats a Barcelona

Botiga online: syneragurmet.com

Botiga online: syneragurmet.com

Botiga online en WordPress i Woocommerce 

Programació web: Diacrític.cat

Programació web: Diacrític.cat

Aplicació nou disseny al web i migració a nou domini.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació a l'avís legal del web.

Més informació

Acceptar