Gestors de continguts

Wordpress, Joomla...

Un gestor de continguts o CMS (de l’anglès Content Management System) és una eina que et permetrà elaborar, editar, publicar, gestionar i actualitzar els continguts del teu web de manera autònoma i fàcil. Amb el CMS o gestor de continguts a més, pots editar els continguts del teu blog, de la teva botiga online, del teu microsite, de la teva landing page…

A Arluk et podem oferir els sistemes de gestió de continguts més utilitzats com Wordpress o Joomla, o crear-ne un d’específic per al teu projecte a través del desenvolupament d’aplicacions específiques.

Perquè és important actualitzar el contingut del teu web?

L’ampliació i renovació del contingut del teu web és molt important per aconseguir una major visibilitat, això és, un millor posicionament en les llistes de cercadors (el que coneixem com a posicionament SEO) per tal que els teus clients potencials et trobin a tu i no a la teva competència.

Com han de ser els continguts del meu web?

És important que aquesta ampliació de contingut es faci de manera planificada, amb keywords (o paraules claus) estudiats i amb continguts (textos, imatges, vídeos) SEO friendly per tal de treure’n el màxim rendiment a cada nou text que es pengi a través del gestor de continguts.

A més, cal pujar contingut de qualitat, completament original (no el podem copiar d’enlloc), interessant, útil i atraient per al teu públic objectiu i renovar-lo perquè els usuaris tornin periòdicament per saber-ne més, ajudar-te així a tenir una bona reputació online i millorant el posicionament del teu web. Quan millor sigui el teu posicionament, més clients potencials et trobaran i tindràs més possibilitats de vendre els teus productes o serveis. Els millors espais que té el teu web per millorar el seu contingut són: el bloc, les notícies i els serveis i/o botiga online. Així que assegura’t que el teu web té com a mínim un d’aquests apartats.

Perquè és important un gestor de continguts fàcil i intuïtiu a l’hora de fer servir?

Si tot això es fa amb un bon gestor de continguts, amb una usabilitat intuïtiva i amb una bona capacitat resolutiva, la tasca de millorar i ampliar els continguts del teu web serà molt més fàcil i et permetrà tirar endavant un bon projecte web.

El teu sistema de gestió de continguts t’ha de permetre administrar els continguts que vulguis pujar al web amb facilitat, sense haver de tenir coneixements previs de codi, programació o disseny web. Però també ha d’adaptar-se a les necessitats pròpies de la teva empresa o serveis, ja que no serà el mateix un gestor de continguts per potenciar exclusivament una botiga online que un diari digital.

I si necessites ajuda?

A Arluk disposem d’especialistes que et poden ajudar a conèixer millor el teu gestor de continguts, perquè el puguis fer servir sense problemes. Però si el teu maldecap és escriure (amb contingut útil i atractiu per al teu públic objectiu) i pujar els continguts, també disposem d’un equip especialitzat en copy i SEO friendly que et poden fer un pla de continguts, crear-los i gestionar-los per tu.

 

 

La nostra missió és posar-t’ho fàcil perquè tinguis èxit.

Vols que treballem plegats?
Posa't en contacte amb nosaltres

Últims projectes

Programació web: Bufet Balsells Pintó

Programació web: Bufet Balsells Pintó

Redisseny i programació web bufet advocats a Barcelona

Botiga online: syneragurmet.com

Botiga online: syneragurmet.com

Botiga online en WordPress i Woocommerce 

Programació web: Diacrític.cat

Programació web: Diacrític.cat

Aplicació nou disseny al web i migració a nou domini.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació a l'avís legal del web.

Més informació

Acceptar