Disseny web

Disseny web a mida i responsive

Crear una pàgina web a partir d’un full en blanc és un procés que ha de tenir molts aspectes en compte: cal que el disseny sigui creatiu i atractiu perquè els visitants arribin i s’hi quedin, que el web carregui de manera ràpida, que la navegació sigui intuitiva, que sigui adaptatiu i responsive perquè pugui ser consultada des de qualsevol dispositiu, que el contingut sigui de qualitat i comuniqui un missatge interessant, que l’estructura sigui l’adequada per al projecte en concret, que sigui fàcil de trobar i que connecti amb la imatge de l’empresa i els seus usuaris.

Sabies que el 80% dels consumidors abans de comprar un producte primer investiguen a internet? Has sentit mai aquella frase que si no ets a internet, no existeixes? Doncs resulta que és veritat. La nostra imatge a internet hauria de ser prioritària per a qualsevol empresa o professional. Per això tenir un bon web corporatiu és una eina essencial per fer que l’estratègia de comunicació i màrketing funcionin com un bon engranatge. En un bon web corporatiu no només explicaràs qui ets, també has d’oferir als usuaris una experiència única per aconseguir que tornin.

Un bon web necessita un bon pla

Des de fa prop de 20 anys els professionals que formem Arluk dissenyem i posem en marxa webs adaptades a les necessitats de les empreses, però sobretot, dels seus usuaris. Per aconseguir-ho, primer fem una recollida prèvia d’informació destacable: imatge corporativa i informació de l’empresa, informació sobre els seus clients, missatge que es vol transmetre, paraules clau on volen ser trobats, to i color de la comunicació que volen… tot això donarà les bases per començar a planificar un bon web. A més, ens reunim amb el client per saber què té en ment i com això es pot materialitzar en el seu web corporatiu.

A partir d’aquí, dissenyem un web corporatiu únic que permeti a la teva empresa no tan sols crear marca i branding, sinó, sobretot, oferir la informació, els productes i serveis que els teus clients potencials necessiten per convertir-se en clients reals.

Disseny i desenvolupament de tot el web

Disposem d’un equip multidisciplinar amb una llarga experiència en el desenvolupament de tots els aspectes d’un web. Per això, des d’Arluk ens podem ocupar de tot el que comporta la creació d’un web corporatiu: des del disseny al contingut, des de l’estructura i la navegabilitat al hosting o allotjament web, des de les imatges als post dels blogs, des del gestor de continguts a la traducció a d’altres idiomes… perquè ens encarreguem del disseny i desenvolupament de tot el web per tal que no t’hagis de preocupar de res.

Quins tipus de web podem dissenyar?

Oferim un ampli ventall de serveis web perquè cada client trobi exactament allò que està buscant:

Webs corporatius
Webs institucionals
Webs professionals
Webs personalitzats fets a mida
Blogs corporatius i professionals
Progressive Web App
Aplicacions web
Porfolios o catàlegs online
Landing page o microsites

 

Si ja tens web, també la podem redissenyar i adaptar-la a la teva nova imatge o als nous estils de navegació.

Vols que treballem plegats?
Posa't en contacte amb nosaltres

Últims projectes

Programació web: Bufet Balsells Pintó

Programació web: Bufet Balsells Pintó

Redisseny i programació web bufet advocats a Barcelona

Botiga online: syneragurmet.com

Botiga online: syneragurmet.com

Botiga online en WordPress i Woocommerce 

Programació web: Diacrític.cat

Programació web: Diacrític.cat

Aplicació nou disseny al web i migració a nou domini.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació a l'avís legal del web.

Més informació

Acceptar