Contacte
Ens agradarà parlar amb tu

 

Estem a Cardedeu, comarca del Vallès Oriental però no ens posem límits, utilitzem les tecnologies per arribar on faci falta, ja sigui el tradicional telèfon, el correu electrònic, skype o qualsevol eina mòbil que ens pugui ajudar.

Si ens vols coneixer,  ens desplacem allí on siguis

o sinó

Telèfon: 93 200 82 45
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Skype: arluksoftware

D’acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 3/2018 de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses en un fitxer responsabilitat de ARLUK SOFTWARE, SL. Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic i del vostre domicili , es podran emprar per la tramesa de comunicacions publicitàries o que puguin ésser del vostre interès. El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com d'oposició o limitació del tractament de les vostres dades personals tot adreçant-vos per escrit a ARLUK SOFTWARE, SL. A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en que es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del D.N.I. o passaport, i els documents que n'acrediten la petició. Tot això, sense perjudici d’ altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Igualment, haureu d’emprar qualsevol mitjà que en permeti acreditar l’enviament i la recepció.

Així mateix, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a ARLUK SOFTWARE, SL i terceres entitats col·laboradores necessàries pel correcte funcionament de la nostra empresa.

L’adreça del responsable del fitxer és: ARLUK SOFTWARE, SL, Avinguda Cardedeu 5, Sant Antoni de Vilamajor. 08459 - Barcelona, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació a l'avís legal del web.

Més informació

Acceptar