Qui som?
L'Àngel i la Vivian

Arluk va començar el febrer de l'any 2000 com una petita empresa d'informàtica creada per dos amics i companys d'universitat: l'Àngel i la Vivian. Durant els primers anys vam compaginar els serveis web amb els serveis informàtics en general però poc a poc ens vam anar especialitzant en els serveis relacionats amb internet i els dispositius mòbils.

Qui som actualment?

Actualment continuem sent l'Àngel i la Vivian però hem incorporat amb nosaltres a un gran equip de col·laboradors externs que hem anat coneixent durant els anys i amb qui formem equip en funció del tipus de projecte.

Treballar en xarxa ens està permetent crèixer professionalment perquè suposa adaptar-se a diferents formes de treballar però sobretot perquè ens permet compartir coneixement i aprendre.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació a l'avís legal del web.

Acceptar cookies